Official Site

Tel: (069) 569-3795

Maksi Kulla

Te jesh i talentuar eshte nje merite qe nuk e kane shumica e njerezve. Po te jesh ROCK STAR eshte TITULL. Nje kengetar i tille e cila Korca krenohet sot eshte MAKSI KULLA. Yll i kenges korcare, me ze me te embel se mjalti i perket Korces dhe gjithe Shqiperise

SHUME CMIME TE FITUARA

Serenata korcare jane kenge qe mund te kendohen vetem nga nje kengetar te talentuar si Maksi Kulla. Lirikat e tyre dhe zeri i tij i embel i bejne kenget korcare pjese te pa ndare te jetes dhe dashurise tone per Korcen. Talenti i tij per kenget korcare dhe popullore eshte nje kusht qe kengetare si Maksi mund ta plotesoje.

SERENATA KORCARE DHE KENGE POPULLORE KENDUAR NGA MAKSI KULLA

MAKSI KULLA SERENATA KORCARE KENGE KORCARE DHE KENGE POPULLORE